RAP ile DARBE olur mu Sayın Bahçeli ⁉




“Ben her şeyi takip ederim. Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre Türkiye'yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. O rapi iyi okumak lazım. Yazacak başka şey mi bulamadılar. Haydi söylemede becerileri var, yazmadaki becerinin onlardan olduğu kanaatinde değilim. O kadar sosyolog, psikolog, sosyal ve ekonomik yönden birikimi olan insanlar o kavramları yan yana getiremez. Birileri hazırlamış vermiş. Sen de rap okuyorsun al oku demiş. Onlar çok tehlikeli şeyler. Bazıları sanat uğruna Türkiye'yi kurban etmeye çalışıyorlar. Onlara dikkat etmek lazım.”

* * *

Devlet Bahçeli’nin aktardığım açıklamasına egemen olan mantığa “sosyolog, psikolog, sosyal ve ekonomik yönden birikimi olan" siz değerli insanlar açıklık getirin lütfen!!

* * *

Fakat en azından, bu açıklamadan çıkan “RAP ile DARBE olur mu?” sorusuna şakayla karışık cevap aramak mümkün.
RAP ile DARBE olacaksa, önce “Kim yapacak?” sorusu gündeme geliyor.
Cevap, sorunun içinde:
Rapçiler.
Bazı isimleri sayarsak…
Sokrat ST
Tankurt Manas
N o.1
Yeis Sensura
Şehinşah
Sancak
Taladro
Norm Ender
Sehabe
Patron
Şanışer
Eypio (aka A.P.O)
Yener Çevik
Kamufle Mode XL
Dr.Fuchs
Killa Hakan
Joker
Allame
Anıl Piyancı
Server Uraz (Pit10)
Contra
Hidra
Sansar Salvo
Kolera
Ayben
Fuat Ergin
Sagopa Kajmer
Ceza
Ezhel
Cartel

* * *

Hemen hepsi adından çok “namıyla maruf” daha çok rapçi arkadaş var da; Sansar Salvo mu, Kolera mı, Yeis Sensura mı, Cartel mi, hangisi darbeci?
Yoksa hepsi mi?
Ya liderleri…
Bir de bakmışsınız, her zaman rap şarkılarına duyduğu ilgiden, sevgiden söz eden ve rap sanatçılarına verdiği destekle bilinen Acun Ilıcalı olmuş liderleri!!!
Yapmayın Sayın Bahçeli.
Siz en iyisi, eli silah (en azından sopa) tutan organize gruplarla bağı/bağlantısı olanlarda arayın potansiyel darbecileri…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zilli adıyla çıkan biranın sonucu: #EfesBoykot

1 fotoğraf 1az bilgi / Filiz Akın, Ayhan Işık, Vahi Öz, Öztürk Serengil KADIN BERBERİ

Adres: @AkpCocuklari / Feyzi Hepşenkal